logotip
EE Google maps

Contacte:


    ‘És bo menjar formatge? Propietats nutricionals’, xerrada-tast amb la directora científica de la Fundació Alícia, Elena Roura

    comparteix:
    comparteix:
    Data de publicació: 
    13-07-2022

    El dijous 21 de juliol, a les set de la tarda, a l’Espai Ermengol. Per assistir-hi cal fer inscripció. L’activitat té un cost de 2€ per persona.

    12-07-2022

    ‘És bo menjar formatge? Propietats nutricionals’, xerrada-tast amb la directora científica de la Fundació Alícia, Elena Roura

    La directora científica de la Fundació Alícia, Elena Roura, farà una xerrada amb un tast de formatge comentat el pròxim dijous 21 de juliol, a les set de la tarda, que tindrà lloca la sala polivalent de la tercera planta de l'Espai Ermengol de la Seu d’Urgell. Aquesta xerrada té l'objectiu de posar en valor els productes làctics en la millora saludable de les persones. 

    La xerrada-tast cometat, que porta per títol 'És bo menjar formatge? Propietats nutricionals', s’emmarca dins del cicle 'Parlem de formatge' coorganitzat per l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat. 

    Per poder assistir en aquesta activitat cal fer inscripció prèvia a https://agenda.laseu.cat/parlemdeformatge2022/ Té un cost de 2€ per persona

    Elena Roura 

    Elena Roura és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, i en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Doctora per la Universitat de Barcelona (UB) al Departament de Nutrició i Bromatologia de la Facultat de Farmàcia. Ha treballat com a investigadora en nutrició i bromatologia d'aliments centrada en antioxidants d'aliments naturals. Ha estat dietista de l'Hospital del Mar i de l'Hospital de la Creu Roja de Barcelona i tècnica en salut i nutrició pel Ministeri de Salut i Benestar d'Andorra, obtenint  un títol de postgrau en Nutrició Clínica a la Universitat de Lleida (UdL). Ha treballat com a professora en Nutrició i Ciències dels Aliments a la Facultat de Farmàcia i en el Grau d'Infermeria del Campus de Bellvitge (UB). Treballa des de 2005 a la Fundació Alícia i actualment és la Directora Científica i la responsable del Departament de Salut i Hàbits Alimentaris de la mateixa. 

    Fundació Alícia 

    El plaer, la salut i la sostenibilitat a l’hora de menjar són els ingredients principals de la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència), un centre d’investigació en cuina i promoció dels bons hàbits alimentaris situat a Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages. Creada el 2003 i impulsada per personalitats destacades del món de la gastronomia i la salut, com Ferran Adrià o el cardiòleg Valentí Fuster, aquesta entitat té la Fundació Catalunya La Pedrera com a principal valedora i garant. L’objectiu que persegueix és doble: traslladar la innovació tecnològica a la cuina i aconseguir que els aliments esdevinguin el millor aliat per a una bona qualitat de vida.

    Sortides, tallers i molt més!

    Descobreix les activitats que organitza l'Espai Ermengol!

    Veure l'agenda

    On som

    Horaris

    Dona’t d’alta al butlletí electrònic
    Estigues al dia de l'activitat del Museu: agenda, exposicions, tallers, visites guiades i notícies. Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el que fem!
    Segueix-nos a les xarxes socials
    pàgina de facebook, conta de instagram, canal de twitter, canal de youtubr
    cogenvelopeexitbookuserstagphone-handsetmap-markercalendar-fullwheelchairhistorycrossmenu
    Utilitzem cookies per oferir els nostres serveis i mostrar-vos anuncis basats en els vostres interessos. Podeu trobar informació sobre les cookies i la seva desactivació a la nostra Política de privadesa. En utilitzar el nostre lloc web, accepteu l’ús de cookies.   
    Privadesa
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram