logotip
EE Google maps

Contacte:


    Es reprèn l’exitós cicle ‘Parlem de formatge’ de l’Espai Ermengol

    comparteix:
    comparteix:
    Data de publicació: 
    28-03-2022

    Arrenca aquest pròxim dimecres 30 de març amb la presentació del llibre ‘Formatgeries artesanes de Catalunya. Rutes per 93 obradors’, de Ramon Roset. Entrada lliure.

    28-03-2022

    Es reprèn l’exitós cicle ‘Parlem de formatge’ de l’Espai Ermengol

    L’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell reprèn l’exitós cicle divulgatiu ‘Parlem de formatge’ amb un seguit d’activitats de divulgació, presentació de llibres, taules rodones, xerrades d’experts, maridatges, tastos guiats i tallers d’elaboració de formatges, adreçades a diferents públics, en diferents espais, i la majora d’elles, gratuïtes. 

    La primera proposta del ‘Parlem de formatge 2022’ tindrà lloc aquest pròxim dimecres 30 de març amb la presentació del llibre ‘Formatgeries artesanes de Catalunya. Rutes per 93 obradors’, de Ramon Roset. L’acte s’iniciarà a les vuit del vespre a les mateixes instal·lacions d’aquest equipament museístic de la capital alturgellenca. L’entrada és lliure

    El cicle seguirà dissabte 9 d’abril, a les quatre de la tarda, a la Formatgeria l’Abadessa de la Seu d’Urgell (carrer dels Canonges, 45) amb un taller de formatge: elaboració de formatge madurat de pasta semidura de llet de vaca. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia enviant un correu a agrobotigacastellbo@gmail.com o trucant al 650 370 590. El taller té un cost de 75€ per persona.

    Capital del formatge tot l’any

    El cicle ‘Parlem de formatge 2022’, organitzat conjuntament per l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat i l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell,  té com a objectiu desestacionalitzar aquest producte agroalimentari, i anar més enllà de la Fira de Sant Ermengol. Així ho recomana el Pla de Dinamització Comercial amb l’objectiu de posicionar la Seu d’Urgell com a capital del formatge tot l’any. 

    Per això, el ‘Parlem de formatge 2022’ s’inicia aquest mes de març i s’allargarà fins el pròxim mes de desembre, amb un programa mensual d’activitats relacionades amb el formatge. 

    D’altra banda, l’Espai Ermengol i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell oferiran a les formatgeries del nostre territori els seus canals de comunicació per donar a conèixer les seves pròpies activitats.

    Sortides, tallers i molt més!

    Descobreix les activitats que organitza l'Espai Ermengol!

    Veure l'agenda

    On som

    Horaris

    Dona’t d’alta al butlletí electrònic
    Estigues al dia de l'activitat del Museu: agenda, exposicions, tallers, visites guiades i notícies. Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el que fem!
    Segueix-nos a les xarxes socials
    pàgina de facebook, conta de instagram, canal de twitter, canal de youtubr
    cogenvelopeexitbookuserstagphone-handsetmap-markercalendar-fullwheelchairhistorycrossmenu
    Utilitzem cookies per oferir els nostres serveis i mostrar-vos anuncis basats en els vostres interessos. Podeu trobar informació sobre les cookies i la seva desactivació a la nostra Política de privadesa. En utilitzar el nostre lloc web, accepteu l’ús de cookies.   
    Privadesa
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram