logotip
EE Google maps

Contacte:



    Tast comentat dels formatges guanyadors del concurs de la Fira de Sant Ermengol 2021 de la mà d’Eugeni Celery

    comparteix:
    comparteix:
    << tornar a les notícies
    Data de publicació: 
    27-09-2022
    Etiquetes: 

    Aquest dissabte, 1 d’octubre a les 19:45 hores, a l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell.

    27-09-2022

    Tast comentat dels formatges guanyadors del concurs de la Fira de Sant Ermengol 2021 de la mà d’Eugeni Celery

    Aquest pròxim dissabte 1 d’octubre, a tres quarts de vuit del vespre, a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell es realitzarà un tast comentat dels formatges guanyadors del concurs de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu de Sant Ermengol de l’edició 2021. 

    Aquest tast anirà guiat per Eugeni Celery, de l’establiment comercial Formatgeria Eugene, comerç centenari de la Seu d’Urgell. Cal recordar que Eugeni Celery va ser guardonat l’any passat amb el premi Amic del Formatge que s’atorga cada any en el marc de la Fira de Sant Ermengol. 

    Per prendre part en aquesta degustació cometada dels millors formatges de la fira de l’any passat cal fer reserva prèvia a: https://agenda.laseu.cat/parlemdeformatge2022/ El tiquet té un cost de 10€ per persona. 

    Aquesta activitat s’emmarca dins del cicle anual ‘Parlem de Formatge’ i de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu que organitzen l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat i l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

    Els formatges: 14 medalles d'or

    En aquesta sessió comentada de la mà de l'expert Eugeni Celery, els i les participants podran tastar 14 formatges de 14 categories diferents que van ser premiats amb la medalla d'or en el Concurs de Formatges Artesans del Pirineu de la passada edició. 

    Així, es degustaran els següents formatges:

    • matons, recuits i brossats: Lo Brossat, de Formatges L'Oliva.
    • formatges frescos: El Fresc, de Castell-Llebre.
    • formatges de cabra, quallada àcida: Serrat Gros, de la Formatgeria Serrat Gros.
    • formatges de cabra, quallada enzimàtica: Cabraflor, de Formatges de l'Abadessa.
    • formatges de vaca, pasta tova: Tou de Lluçanès, de Formatgeria Reixagó.
    • formatges de vaca, quallada enzimàtica: El Coll Senyorit, de Mas el Lladré. 
    • formatges d'ovella, quallada àcida: La Gàrgola, de Formatgeria El Miracle.
    • formatges d'ovella, quallada enzimàtica pasata dura: La Carbassa, de Formatgeria de la Vall de Meranges.
    • formatges d'ovella, pasta tova: Tou, de Casa Mateu.
    • tupí o gastazarra: Tupí de Blau, de Molí de Ger.
    • formatges blaus: Blau de Jutglar, de Formatges Reixagó. 
    • formatges amb condiments: Basalt, de La Xiquella.
    • iogurts i llets fermentades: Iogurt, de Cal Majuba.
    • pasta cuita: Pasta cuita amb cervesa, de Cada Mateu.

    Sortides, tallers i molt més!

    Descobreix les activitats que organitza l'Espai Ermengol!

    Veure l'agenda

    On som

    Horaris

    Dona’t d’alta al butlletí electrònic
    Estigues al dia de l'activitat del Museu: agenda, exposicions, tallers, visites guiades i notícies. Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el que fem!
    Segueix-nos a les xarxes socials
    pàgina de facebook, conta de instagram, canal de twitter, canal de youtubr
    cogenvelopeexitbookuserstagphone-handsetmap-markercalendar-fullwheelchairhistorycrossmenu
    Utilitzem cookies per oferir els nostres serveis i mostrar-vos anuncis basats en els vostres interessos. Podeu trobar informació sobre les cookies i la seva desactivació a la nostra Política de privadesa. En utilitzar el nostre lloc web, accepteu l’ús de cookies.   
    Privadesa
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram